PetTree България PetTree Europe

Истински ли са?

 

Pet Tree като аксесоар за телефониЦветята ни зареждат с много позитивна енергия и придават живот на всяко място, на което се появят. За съжаление не можем да носим навсякъде със себе си любимия кактус или китайската роза.

 

Но това вече не е така! Сега и в България можете да намерите станалите любими за много хора по света миниатюрни цветенца - Pet Tree.

 

Pet Tree като ключодържател

Модата Pet Tree (Mini Plants, Mini Garden и др.) тръгва от Япония само преди няколко години. Днес миниатюрните живи цветенца, закачени на ключодържателя, телефона или огледалото за обратно виждане в колата стават все по популярни.

 

Pet Tree в България!

 

Вече можете да очаровате себе си и любимите си хора с разнообразни видове от тези малки цветя. Те са чудесен подарък и за вашите деца. Децата ще обикнат новото си приятелче, ще се грижат за него и ако са внимателни, ще имат щастието то да расте заедно с тях.

 

Разбира се има и риск - цветенцата са живи и изискват грижа! Нуждаят се от слънце и внимателно поливане. Ако се грижите добре за тях, ще можете да им се радвате в ключодържателя от три до осем месеца. След това ги засадете в саксия и се любувайте на екзотичната им красота.


Повече за грижите за Pet Tree